pillen-poeder

Waterkristallen Emoto

lijst

Hij ging uit van een referentiewater  en stelde dit bloot aan verschillende invloeden invloeden, vroor het water in en maakte onder microscoop foto’s van de ontstane kristallen

  • bijvoorbeeld flessen met water werden beplakt met liefdevolle en hatelijke woorden.
  • andere flessen met steeds hetzelfde water werden gelegd op plaatjes met foto’s van natuur en met foto’s van oorlogsactiviteiten.
  • in andere experiment werd de invloed van de straling van een mobiel telefoon op water vergelijken met water die in de natuur was achtergelaten.
  • om de reactie van water op muziek te onderzoeken werd water geplaatst voor speakers met rustige muziek en ruige muziek zoals Heavy Metal. Etc…

Om deze invloeden zichtbaar te maken werd het water door het team van Masaru Emoto bevroren en gefotografeerd onder een microscoop.

De resultaten van deze experimenten zijn verbazingwekkend. Watermonsters die werden onderworpen aan positieve/rustige emoties: woorden, beelden, muziek, etc, kristalliseren heel anders (tonen de buitengewone vormschoonheid) dan watermonsters die werden onderworpen aan negativiteit/ruwere beïnvloeding  – deze watermonsters vervormden of vaak kon dit water geen kristalvorming krijgen. Zie hieronder een aantal voorbeelden:

Dr. Masaru Emoto and Water Consciousness