Lactobacillus Rhamnosus probiotica

Lactobacillus Rhamnosus probiotica

Wij maken gebruik van Lactobacillus Rhamnosus dit is een goede, veilige lichaamseigen bacterie die van nature aanwezig is in de mond,darmen, en vagina. Tijdens de natuurlijke geboorte krijgt de  baby deze zelfs toegediend door moeder natuur via het geboortekanaal door overdracht van de vagina , baarmoederhals op de lippen van de baby.

Probiotica zijn levende micro-organismen (bacteriën) die belangrijk zijn voor de spijsvertering. Er bevinden zich 10 keer zoveel bacteriën in onze darmen dan cellen in ons lichaam. De spijsvertering wordt bewoond door ongeveer 1000 verschillende soorten bacteriën. Ieder mens draagt ongeveer 150 soorten (+/- 1,5 kilo) met zich mee.
80% van ons immuunsysteem bevindt zich normaal in onze darmen. Een gezonde darmflora is belangrijk voor de spijsvertering, het immuunsysteem en de opname van voedingsstoffen in onze bloedbaan.
Antibiotica doodt bacteriën zowel de goede als de slechte, dit verklaart waarom men tijdens een antibiotica kuur diarree kan krijgen.
Er is enorm veel publiciteit geweest over de risico’s van bepaalde bacteriën, met name de niet lichaamseigen bacteriën. Wij maken uitsluitend gebruik van zeer hoogwaardige veilige lichaamseigen bacteriën.
Lactobacillus Acidophilus en Lactobacillus Rhamnossus vinden we erg belangrijk, de toezichthoudende claimcommissie (EFSA) in Europa heeft, tot grote verbazing en frustratie van behandelaars die vanuit een natuurlijke basis werken, alle gezondheidsclaims verboden, we mogen als leverancier niets positiefs vertellen over deze geweldige producten.
Ons advies is om te googelen op wetenschappelijke onderzoeken door westerse universiteiten over Lactobacillus Acidophilus en Lactobacillus Rhamnossus.

Bewaar alle probiotica gekoeld om de werkzaamheid te maximaliseren