Vitamine K2 MK-7 natuurlijk microencapsulated

Vitamine K2 MK-7 natuurlijk microencapsulated

Vitamine K omvat een groep verwante, vetoplosbare nattoquinonen en staat algemeen bekend als essentieel voor de bloedstolling.
Menaquinon-7 (MK-7) is een krachtige, natuurlijke vorm van vitamine K2 geproduceerd door fermentatie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat MK-7 de meest effectieve vorm van vitamine K is om de vitamine K-status in het lichaam te optimaliseren.  MK-7 heeft een zeer lange halfwaardetijd in het bloed heeft en niet de voorkeur heeft van de lever. Daarom wordt het gedistribueerd naar de buitenste weefsels en is het beschikbaar voor het activeren van het eiwit osteocalcine, dat nodig is om calcium aan de botten te binden.

Vitamine K2 MK-7 is verkrijgbaar in 2 vormen:

  • de synthetische vorm
  • de natuurlijke vorm,  wij gebruiken uitsluitend de natuurlijke biologische vorm verkregen via natuurlijke fermentatie van Natto (soort sojabonen). Verder maken wij gebruik van de microgecapsuleerde vorm, de korrels zijn speciaal gecoat. Dit is belangrijk omdat als calcium en vitamine K2 MK-7  samen in een formulering zitten deze elkaar gaan tegenwerken.speelt een rol bij de botaanmaak

Vitamine D versterkt de effecten van vitamine K

  • Vitamine K  speelt een rol bij de botaanmaak
  • Vitamine K draagt bij tot een normale bloedstolling