pillen-poeder

Natuurgeneeskundig advies

lijst

VRAAG HET ONS, vaak heb je ergens last van en weet je niet wat het beste voor je is.

-Ik heb vage klachten en weet niet wat er aan de hand is
-Wat is het beste voor me?
-Kan ik natuurlijke middelen combineren met medicijnen?

Sinds 2000 behandelen en adviseren we artsen, therapeuten en cliënten in onze eigen praktijk. Daarnaast ontwikkelen en produceren onze formuleringen  en willen we onze ervaringen met jullie delen. We hebben een gratis vragenlijst op onze website geplaatst zodat we ons een duidelijker beeld te kunnen vormen omtrent de aard van de klacht van jezelf of je kind.

De vragenlijst bevat 223 vragen, we analyseren je antwoorden en komen met een voorstel. Als je al onder behandeling bent bij een natuurarts of therapeut dan kan deze contact met ons opnemen om de vragenlijst te bekijken en eventueel te bespreken.

We hebben een grote databank van analyses waardoor we snel en efficiënt de antwoorden kunnen interpreteren. We hopen dat je vertrouwen hebt in ons advies en met onze producten aan de gang wil gaan.

Zijn er andere of meer specifieke vragen dan laat het ons weten.

Als producent van voedingssupplementen wordt het door de Europese regelgeving (claimverordening) heel moeilijk om belangrijke wetenschappelijk informatie op de website te plaatsen. We hebben veel meer informatie beschikbaar die bij een persoonlijke mail wel mag worden doorgegeven.

Met vriendelijke groet,

Rob Nijssen