Chalice Well water Glastonbury

Chalice Well water Glastonbury

De Chalice Well of Rode Bron bevindt zich in de Chalice Well Gardens, een hoog vibrerende paradijselijke tuin, waar de aanwezigheid van de natuurrijken in al hun schoonheid, kracht en zachtheid, voelbaar en soms zichtbaar is. Door de aanwezigheid van deze oeroude bron, maar ook door o.a. de aanwezigheid van deva’s en engelen wordt hier een energie geweven, die op geen andere plek  op aarde voorkomt.

Deze bijzondere bron ligt aan de voet van de Glastonbury Tor en wordt o.a. gezien als een symbool van het goddelijke vrouwelijke aspect (waarbij het mannelijke deel gesymboliseerd wordt door de Tor)

De Bron verwijst niet alleen naar het goddelijk vrouwelijke, maar ook naar dé bron, de oorsprong, waaruit alles voortkomt en waarin alles één is. Hier komen de uiterlijke en de innerlijke wereld samen. Op het deksel prijkt  de Vesica Pisces, symbool van o.a. de drie-eenheid en de heilige ruimte.

Deze bron met haar spiegelend karakter, wordt gezien als een toegangspoort tot de fijnstoffelijke wereld; hier zijn de sluiers dun en meerdere dimensies komen hier binnen.

Hier komen je magische zelven samen.

Het rode bronwater heeft een helende en reinigende werking. Het is sterk ijzerhoudend (het water ziet er ook lichtrood gekleurd  uit) en versterkt de Ik Ben-kracht. Tegelijkertijd brengt het bronwater alles letterlijk in de flow en kun je flexibel meestromen en loslaten wat niet meer dient.

Holy Water of Avalon

Emoto waterkristal Chalice Well