Damiana etherische olie

Damiana etherische olie

Energetische werking

Fysiek
Damiana is een geweldige manier om de symptomen van een depressie, slapeloosheid, nervositeit en angst te bestrijden. Het helpt vooral bij de bestrijding van fysieke klachten, maar daardoor zorgt het ook voor minder kopzorgen. Het ontspant de spieren en werkt daardoor verzachtend als je last hebt van hoofdpijn, vermoeidheid en spierpijn. Ook stimuleert het de spijsvertering en de seksuele drang.

Emotioneel
Het is echter een zeer afgeronde behandeling, omdat het gebruik van de damiana-etherische olie echt de emoties in evenwicht brengt die verband houden met zowel seksuele als menstruatieproblemen. Het is ontspannend maar ook erg levendig en opbeurend.

Spiritueel
Het gebruik van damiana etherische olie, het drinken van thee of het roken van de bladeren kan allemaal lucide dromen opleveren wanneer het wordt gemengd met passiebloem in de vorm van kruiden of olie. Naast het verhogen van je algemene energie en welzijn, helpt damiana etherische olie je om je innerlijke seksgodin te kanaliseren. Deze plant heeft ook een beschermende kant, dus ik zou willen voorstellen dat elke seksuele remming die het gevolg is van een trauma in het verleden, zeker verbetering zal zien van de essentiële olie van damiana.

Kleur
Chakra
Vindplaats