pillen-poeder

lichaam – geest – ziel

lijst

Meer rust en balans tijdens de stormachtige veranderingen                               
        
Het worstelen tijdens de overgangsfase naar een nieuwe tijd
De afgelopen jaren is er veel dualiteit ontstaan waarbij de conservatieven ons  wil vasthouden aan het oude vissentijdperk, hetgeen al geresulteerd heeft in: de woningcrisis, de bankencrisis, gebrek aan respect voor moeder aarde, het covid crisis, de bio-industrie, de oorlog tussen Oekraïne- Rusland, de energiecrisis.
Een andere groep smacht naar de nieuwe tijd, en de grootste groep zit hier tussenin…  Het gaat maar door en dit gaat ten koste van je fysieke en mentale en emotionele balans.  We mogen afscheid nemen van de eigenschappen van de oude tijd, het vissentijdperk:
-afhankelijkheid
-dualiteit
-macht
-eigenbelang
-hebzucht
-leren door lijden
-materialisme
-manipulatie
Het is de bedoeling om vol vertrouwen de nieuwe tijd (aquarius-, watermantijdperk) in te stappen en te kiezen voor:
-eenheid
-liefde
-innerlijke kracht
-vertrouwen
-overgave
-respect
-vergeving
-individuele vrijheid
-gelijkwaardigheid
-verandering
-respect voor natuur en moeder aarde

Iedereen beleeft deze transitie op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo.
Het is niet de vraag òf je de transitie naar de nieuwe tijd gaat maken maar hoe je jezelf op de meest harmonieuze manier uit de oude tijd los kunt laten en de transitie naar de nieuwe tijd maakt.
Voor veel mensen die erg fysiek zijn ingesteld is dit een pittige tijd waarbij er zich veel lichamelijke klachten openbaren vanuit stress , angst , onzekerheid, materiele druk die vaak gepaard gaan met klachten na Covid besmetting en vaccinatiebelasting.
Hoog sensitieve mensen ervaren deze tijd ook als moeilijk. Steeds weer de nieuwe energetische updates te moeten integreren in het fysieke zijn. Bij iedere verandering kan dan de afstand tussen de wat meer aardse , rationele mensen wat groter kan worden.
Iedereen heeft zijn eigen groeiproces waarbij het van groot belang is elkaar te blijven respecteren en in harmonie met elkaar te blijven.
                                   

 Van denken naar voelen
Er is een verandering  gaande:  van het denken naar het voelen. Eeuwenlang stond het denken centraal en zijn we bezig geweest alles te analyseren en verstandelijk te bekijken. Het denken beperkt en begrenst. Zolang je blijft denken, kun je vast blijven lopen in bepaalde patronen en gewoontes.
In plaats van het geluk en de bevestiging buiten ons te blijven zoeken, zullen we steeds weer uitgenodigd worden om met onze aandacht naar binnen te keren. Hierdoor neemt spiritualiteit, gevoel en emotie een steeds grotere plaats in. Steeds meer mensen beamen dat het leven niet is bedoeld  om alleen maar hard te werken, waardering en erkenning  zoeken op basis van financiële positie en uiterlijk vertoon. Dit is een kortzichtige en verouderde gedachte. We mogen bewuster leven vanuit  intuïtie, innerlijke kracht en eigen visie, dit creëert rust en vrijheid.

 ThreeWells wil helpen in dit proces op zowel fysiek, mentaal als zielsniveau

Hiervoor hebben we diverse betaalbare pakketten en producten ontwikkeld:

-Het Jump Start pakket (8 dagen) bij kortstondige ziekte en vaccinatiebelastingen, het geeft een immuunboost, start je systemen op,  hersteld de verbinding met je hogere zelf.
-Het New Balance Pakket (38 dagen) immuunboost herstel verbinding met je hogere zelf
(eerste 8 dagen) daarna gedurende 30 dagen je fysieke en geestelijke basis herstellen.
Tijdens deze 30 dagen worden ook er ook vanuit “je cloud” nieuwe updates gedownload in je fysieke en emotionele zijn waarbij de weef fouten kunnen worden hersted. Voor de rationeel denkende mensen is dit vaak erg ver van hun bed, dat kan en dat mag. Je krijgt tijdens deze dagen hoog kwalitatieve orthomoleculaire voedingssupplementen die  sowieso je fysieke gestel, neurotransmitters, metabolisme, ontgiftend vermogen en weerstand ondersteunen
-Het Whole inOne pakket (66 dagen) het ideale opvolgpakket van het New Balance pakket
Dagelijks onderhoud inclusief 2 x een 3 daagse immuunboost om zowel je fysieke en mentaal emotionele balans in stand te houden met een goede prijs–prestatie verhouding in deze, voor veel mensen, financieel taaie tijden.
-Inner strength stralingsbeschermings producten
Meer in je eigen kracht te blijven, minder belasting ervaren door omgevingsfactoren en meer vanuit je hart te leven
-Queen of the Night (Night Jasmin)
essentiële olie voor meer rust, aarding, mildheid, positiviteit, goed voor gewrichten, huid en pijn.
-Rescue Crème
Hoog energetische crème voor lichaam, huid en geest ook subliem bij herstel brandwondjes, wond en littekenherstel (ook oudere littekens)
 -Joint Spine Skin cream met CBD en CBG olie en 3 soorten kurkumine olie, zink, magnesium.
Bij fysieke en emotionele pijn, ontstekingsremmend zowel in de gewrichten, spieren , rugklachten als op de huid.
-ThreeWells CB cannabinoïden lijn om je endocannabinoïde systeem te in balans te brengen. Je endocannbinoïde systeem is voor veel mensen onbekend maar speelt een hele belangrijke rol in het aansturen van de receptoren van je neurotransmitters, hersenfuncties, stress receptoren, je orgaanfuncties en je afweersysteem. We gebruiken CBD, CBG, CBC, CBN , CBDv cannabinoïden en GEEN geestverruimende THC olie omdat deze de verbinding met je hogere zelf vertroebeld.

 

Wij wensen iedereen een relaxte loskoppeling van de oude tijd en een geweldige overgang naar de optimale kwaliteit van leven!!!

 

Lichaam – Geest – Ziel De drie bronnen (ThreeWells)

Stress, trauma’s en emotionele overbelasting zorgen vaak voor fysieke klachten met een emotionele achtergrond (psychosomatische klachten) zoals: 
(chronische) vermoeidheid, burn-out, migraine, hoofdpijn, koortslip, hoge bloeddruk, druk op de borst, hartkloppingen, huiduitslag, overgewicht, maag en darmklachten, lage rugklachten, nekklachten, spierkrampen, oorsuizingen, trillende oogleden, duizeligheid, wazig zien.

Bij langdurige emotionele overbelasting kunnen er klachten ontstaan zoals: 
Depressie, slaapstoornis, burn-out, frustratie, boosheid, woede aanvallen, angsten, piekeren, verminderd geheugen, anorexia, boulimia, verslavingen.

Als lichaam en geest gedurende een langere periode uit balans zijn gaan lichaamssystemen minder functioneren, wordt de weerstand minder en kunnen de meest uiteenlopende ziekten en aandoeningen ontstaan.

Slaaptabletten, antidepressiva, bloeddruk verlagers, cholesterolverlagers, pijnstillers, ontstekingsremmers, middelen tegen botontkalking etc. blokkeren of verstoren lichaamssystemen, vreemd genoeg noemt men dit “bijwerkingen”. Hierdoor wordt het vaak nog moeilijker weer in balans te komen.

ThreeWells helpt om je vicieuze te doorbreken en jezelf weer gezond te maken   
Iedereen wil graag gezond zijn, soms zit je zo diep dat je extra hulp nodig hebt om uit  de neergaande spiraal te komen. Als je tegelijkertijd aan je fysieke systeem en je emotionele balans werkt word het eenvoudiger om oude patronen te doorbreken en zal het herstel makkelijker en sneller gaan.

Onze formuleringen en pakketten werken op zowel je emotionele als fysieke balans.
Op emotioneel en spiritueel niveau richten we ons op de chakra’s, het aura, traumaverwerking, aarding, harmonisatie, intenties, zielsverbinding, het innerlijke kind en bescherming van buitenaf.
We werken met de meest uiteenlopende frequenties en middelen zoals essentiële oliën, dolfijnfrequenties, stenen, numerologie, beelden, bloesemremedies, kruiden, mineralen, lichtfrequenties, figuren, intenties en hogere frequenties.

Het mooie is dat ieder persoon zelf bepaald welke frequenties en wanneer deze worden toegelaten.
Deze zijn dus dynamisch en hierdoor ook veilig voor hoog sensitieve mensen.

Bepaalde formules hebben een Bovis waarde van 888.000, ter illustratie een voedingssupplement van een willekeurig gerenommeerd heeft een bovis waarde tussen 13000 en 28000. Door toevoeging van frequenties bereiken we kosmische niveaus van tot 1.200.000 Bovis, waardoor het hoog sensitieve wordt bereikt.