pillen-poeder

referenties

lijst

Autisme

Mijn zoon is ongeveer een half jaar geleden begonnen met het protocol van Rob Nijssen en er is veel gebeurd sindsdien. Na een periode van aanpassingen is mijn zoon erg gaan bloeien. Hij is vrolijker dan ooit, lacht veel, maakt grapjes.

Handschrift

Mijn jongste zoon (8 jaar) heeft heeft na het volgen van het protocol een enorme progressie gemaakt , bijgaand twee foto's naast elkaar waarin het verschil in handschrift zichtbaar is.

Karina Beijne

De reden waarom ik de producten van ThreeWells aanraad aan mijn cliënten is omdat de eigenaar Rob een man is met een missie en een  grote passie voor gezondheid. Zijn supplementen zijn daar een uitingsvorm van. In de supplementen maakt hij een combinatie van traditioneel gebruikte bestanddelen gecombineerd met bestanddelen uit recente wetenschappelijke  onderzoeken  met daardoor een synergistische  en positieve werking op zowel lichaam als geest. Via mijn cliënten ontvang ik dan ook regelmatig positieve  feedback na het gebruik van de TheeWells supplementen. Ik ben dan ook blij dat Rob jaren geleden besloten heeft de overstap te maken naar het creëren van supplementen en ik hoop dat hij dit nog vele jaren blijft doen.

Nachtrust

Onze zoon slaapt sinds we de Sleep Well lamp gebruiken; het is een wonder. Bedankt hiervoor, het is voor het eerst sinds 5 jaar dat onze zoon meer dan 3 uur per nacht slaapt. Soms sliep hij helemaal niet.

Parviz Rashvand

I am using the ThreeWells products since 2006 in my clinical practice. What I noticed with this line of products from the beginning was their effects not only on the physical part of the body, but also on various functions, including emotional states and feelings. The functions are reflected through the energy system of the body which governs the physicality. Additionally, ThreeWells products are made of very high quality ingredients found in the market and the man behind them is a genius in designing their synergetic formulas. The results are very outstanding in the majority of the cases.

Yvonne van Houdt

Het New Balance pakket is een allround inzetbaar pakket, wat voor vele doeleinden geschikt is. Het geeft een reset in het hele lichaam en de psyche om weer te herstellen naar uw oorspronkelijke balans. Door verstoringen en veranderingen in het bewustzijn van uw ontwikkeling en groei, ontstaan lichamelijke en geestelijke klachten, zoals ziekten, schade door vaccinaties, long-covid en vermoeidheidsklachten. Dit pakket creëert de nodige reset om volledig te herstellen en maakt je weer fit, vitaal en levenslustig. In mijn praktijk heb ik er al veel mensen van zien opknappen en zelf ben ik er ook uiterst tevreden over.  Yvonne van Houdt 

Wat past bij je, wat heb je nodig?

Wil je gratis gericht advies?

Vul dan de vragenlijst in, we doen je dan een gratis voorstel per e-mail met een beknopte toelichting
We hebben 23 jaar natuurgeneeskundige praktijkervaring, we gaan discreet om met je vertrouwelijke informatie conform de privacy wetgeving.

Ga naar vragenlijst